Mamman har precis fött barn när sköterskan avslöjar det oväntade – snacka om perfekt tajming!

Ett par i Österrike fick den ultimata överraskningen när de födde barn för ett par veckor sedan – och allt fångades på den ultimata bilden.

Koto Nakamura och hennes man Sina Niakansafy hade fått höra att de skulle få en liten flicka men till deras stora överraskning blev det istället precis tvärtom – en liten pojke.

Lyckligtvis fångades den nyblivna mammans reaktion på bild precis när hon fick reda på det på det här fotot som redan har blivit en modern klassiker. Mammans min!

– Jag trodde att alla skojade med mig, säger Nakamura till Today. Jag tappade orden och kunde inte tro det förrän jag såg hans nedre hälft.

Fram tills födseln hade Nakamura fått mängder med rosa barnleksaker och hade planerat att döpa flickan till Hinata. Nu ser det ut som att paret får ändra sina planer lite.

Det var fotografen Jessica Jackson, som driver Instagram-kontot Itty Bitty Photography, tog bilden. Hon har jobbat med många födslar men aldrig varit med om något liknade.

– Det här var ett helt otroligt ögonblick – en bergochdalbana av känslor på bara några korta minuter. Ren chock, att inte tro det man hör, glädje och lättnad. Det här är anledning till att det är viktigt att ha med sig en fotograf när man föder barn. Tänk när han växer upp och hans föräldrar ska berätta den här historien och kan visa bilderna när de fick reda på nyheten.

Nu har paret valt ett nytt namn på sin son, de ska kalla honom Taiga som betyder ”Stor och graciös”.

– Jag var chockad i några sekunder sedan spelade det ingen roll om det var en tjej eller en kille, säger Nakamura.
babysurpise3Den nyblivna familjen

Jag skulle nog också ha blivit ordentligt överraskad också, men i slutändan spelar det inte roll om det är en pojke eller en flicka så länge den är frisk!

DELA gärna om bilden fick dig att le!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!