Mamman återskapar sin brors modell-bilder med sin bebis. Resultatet? Skrattfest!

Att modellbranschen är svår att slå sig fram i är ingen nyhet. Men New York-baserade modellen Aristotle Polites har stött på konkurrens från ett lite oväntat håll. Det är nämligen hans 18-månader gamla systerson som hotar att ta över uppdragen.

Det hela började med att Aristotles syster Katina Behm skulle ta en bild på sin son när han inte kunde få på sig en tröja ordentligt. När hon kikade på bilden efteråt insåg hon att den såg ut som omslaget på en Harlequin-roman. Och när hon tittade ännu närmre såg hon att de faktiskt påminde om en bild som hennes egen bror lagt ut på sin Instagram…

Så föddes idén till projektet att återskapa farbror Aristotles modellbilder. Först visade hon bara bilderna för sin släkt och sina vänner – men efter ett positivt bemötande så lade de även upp den på nätet så andra kunde få sig ett gott skratt.

Nu har de skapat Instagramkontot @babyandthebody tillsammans och har redan fått tusentals följare. Kolla in bilderna här under så kommer ni förstå varför. Vilken liten modellstjärna!

1. En avslappnad pose på mattan

2. Redo för hösten!

3. Lite sug i blicken

4. Kolla vem som också kan stå på händer!

6. En kopp te är aldrig fel

7. Ute på promenix

8. Passar på att sola lite

9. Glad i hågen!

10. Spelar lite gitarr bara

11. Det finns nog en modellframtid här!

Jag älskar när man har självdistans och kan driva med sig själv. Dessutom vad duktig den lille killen är!

Dela gärna vidare den här artikeln så dina vänner kan få sig ett leende på läpparna idag.