Mamman anklagar 3-åringen för att ha bajsat på sig. Hans svar chockar alla på restaurangen.

Skäller du ut ditt barn om det pruttar bland folk? Eller väntar du tills ett bättre tillfälle och berättar lugnt och sansat varför man inte gör så? Den här historien som en mamma har delat med sig av tycker jag är ett superbra exempel på varför man inte ska vara för hård mot sina barn.

”Min treårige son Matt hade stora problem med potträningen och jag var på honom väldigt mycket om det. En dag stannade vi på den mexikanska restaurangen Taco Bell för att passa in en snabb lunch mellan mina ärenden. Det var fullt med folk och svårt att hitta sittplats.

En stund snare när vi satt och åt kände jag plötsligt en konstig lukt. Jag kollade först min sjumånader gamla dotter men hennes böja var tom. Då insåg jag att det var ett par timmar sedan Matt hade gått på toaletten. Jag frågade honom om han haft en olycka men han svarade nej.

Jag kunde inte sluta tänka ”herregud, nu har ungen bajsat på sig och jag har inte med mig några extra kläder.” Så jag frågade Matt igen om han haft en olycka men han svarade bestämt nej.

Men jag var helt säker på att han hade gjort i byxorna för lukten var överväldigande och blev bara värre och värre. Jag frågade Matt en sista gång, ”Är du SÄKER på att du inte haft en olycka?”

Men då fick Matt nog. Han hoppade upp på bordet. Dog ner häftigt ner sina byxor, särade på skinkorna och skrek… ”TITTA MAMMA, DET ÄR BARA FJÄRTAR!”. Det minst hundra personer i närheten som satte sina tacos i halsen.

Matt drog lugnt upp sina byxor, satte sig ner och fortsatte äta som om inget hade hänt. Jag blev dödsgenerad.

Ett äldre par som ätit i närheten fick mig att må lite bättre när de efter stund kom fram och tackade mig för det största skrattet de någonsin haft. En annan äldre man stoppade oss på parkeringsplatsen när vi var på väg därifrån. Han böjde sig ner till min son och sa, ”Var inte orolig grabben, min fru brukar anklaga mig för samma sak hela tiden, jag har bara aldrig vågat bevisa motsatsen som du!”

Publicerad av Ett gott skratt, gilla gärna: