Lösningen: Så fixar vi hoverboards! Tillbaka till framtiden 2 vs. 2015 i dag.

Idag är dagen. Dagen vi alla har väntat på.

Dagen då vi alla egentligen borde klä oss så här:
mode

OM någon mot förmodan har missat det så är det alltså dagen då Marty Mcfly anländer i framtiden i ”Tillbaka till framtiden 2”. När filmen kom ut 1989 målade den upp en fantastisk bild av hur 2015 skulle vara. Tyvärr har det inte riktigt blivit så. Sajten Junkee har gjort en video som gör det smärtsamt tydligt att framtiden inte blev det vi hade tänkt oss.

Först och främst Hoverboarden: Var fan är den? Jag har väntat sedan jag var tio. Den skulle finnas nu. Skärpning samtiden.

hoverboard

Flygande bilar:  I det här fallet finns det goda nyheter. Det finns ett slovakiskt företag som heter Aeromobil  som säljer flygande bilar. Men det är ändå inte i närheten av vad Tillbaka till framtiden lovade oss.

bilar

Coola jackor: Vi skulle också ha jackor som både torkade sig av sig själva och dessutom fixade passformen. Som jag ser det går utveckligen åt fel håll i det här fallet.. Alla dessa ungdomar med pösiga byxor förstora tröjor. Det var bättre förr.

jacka

Coola skor: Det ryktas om att de självknytande skor just nu utvecklas av Nike. Jag tror det när jag ser det.
skor

Men. Det det finns kanske en annan förklaring till varför det ser ut som det gör.
11254539_10153018475571568_7723741432451306681_n

Vi lever i en alternativ tidslinje som skapades av att Mcfly har strulat för mycket med tiden. Lösningen är  enkel. Någon måste åka tillbaka i tiden, tills innan Mcfly gjorde sin första tidsresa och stoppar honom. Som om du, eller någon du känner är en galen vetenskapsman/kvinna med tillgång till en tidsmaskin så sätt igång. En tio-årig kille som jag kände för 17 år sedan önskar sig hoverboard i födelsedagspresent.

Här är hela videon om ni vill se mer skillnader mellan 2015 som det BORDE ha varit och hur det är idag.

Back to The Future vs The Reality of 2015.

Posted by Junkee on Sunday, 18 October 2015

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!