Konstnären förvandlar Trumps haka till en groda – geniala skapelsen får nätet att koka

Många är förbannade på att Donald Trump numera är USA:s president – och det har sedan han tillträdde kommit massor av protester och starka reaktioner.

Det råder ingen tvekan om att Donald Trump är en kontroversiell figur som väcker starka känslor hos folk. Så har det varit länge, men när han valdes till USA:s president växte sig protesterna än starkare.

De har kommit i olika former. Bland annat genom att det skapats ett naken Trump-docka.

Det mesta som har med världens mäktigaste man att göra är ju på allvar, men även när det kommer till seriösa frågor och ämnen måste man kunna ha lite kul.

Det tyckte konstnären Mike Mitchell från Texas som en dag lade märkte till att Trumps haka påminner om en groda. En lite märklig upptäckt kan tyckas, men för att övertyga fler skapade han flertalet illustrationer.

Vad man än tycker om Trump och hans åsikter så går det inte att bortse från att Mitchells skapelser är roliga.

De sprids just nu som en löpeld på nätet och skapar mängder av reaktioner. Än så länge har inte Trump kommenterat det hela, men han hade väl säkerligen inte blivit alltför glad.

Många har senaste tiden haft kul åt Trumps utseende. Egentligen tycker inte jag man ska döma någon för hur hon eller han ser ut, men det blir väl lätt så när man har en sådan position som Trump nu har.

Nedan ser du några av de klockrena illustrationerna med tillhörande kommentar från humorgeniet Mitchell!

DELA om du också tyckte det här var roligt, så kanske vi kan få in lite mer humor i politiken!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!