Skulptören skapade naken Trump-docka – nu gör den succé och beställs i tusental

Det finns många sätt för att visa sitt missnöje. Internet har dessutom ökat möjligheterna till att vara kreativ och få spridning på sina åsikter. En av de som fått erfara det här är Donald Trump.

Det finns ett stort missnöje mot USA:s nyvalde och kontroversielle president Donald Trump. Sedan han vann valet har internet fullkomligt svämmat över med reaktioner – och vissa har varit mer kreativa än andra.

Men en tidigare skulptör från delstaten Wisconsin i USA, Chuck Williams, tar nog priset. Han har skapat en docka som får Trump att framstå som ett naket troll. Figuren är drygt 12 centimeter hög och har en liten smartphone i ena handen.

Bildkälla: boredpanda.com / Chuck Williams

För att kunna massproducera produkten har Williams nu startat en kampanj på sajten Kickstarter, där folk kan förbeställa en eller flera dockor. Hans mål på att få in 38 000 dollar, motsvarade 340 000 svenska kronor, är redan passerat.

I skrivande stund har skulptören dragit in 115 000 dollar, motsvarade drygt 1 miljon kronor. 2 600 personer har beställt minst en docka var – och det återstår hela tre veckor på förköpskampanjen. Snacka om succé!

De som nu bokat en Trump-docka kan vänta sig att få den levererad mot årets slut. USA:s president, som är mycket aktiv inom sociala medier, har ännu inte kommenterat det hela.

Bildkälla: boredpanda.com / Chuck Williams

Jag måste säga att det här var en genial uppfinning – och jag hade absolut velat ha en sådan här hemma i bokhyllan!

För att förbeställa en Trump-docka – klicka här!

DELA om du också tyckte att det här var kul!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!