Inget för äckelmagade: Är det här världens största ”snorkråka”?

På nätet har det blivit allt mer populärt att se sådant som vissa tycker är lite obehagligt eller rentav äckligt.

Det kan vara allt från klipp där läkare klämmer stora finnar – eller som här nedanför, drar ut en rekordstor snorkråka. Det är inget klipp för dig som är lite äckelmagad.

Nåja, riktigt så vidrigt är det kanske inte, men jag fick ta några extra andetag när jag såg vad den här mannen hade uppe i sin näsa.

Proppade igen hans näsa

Stephen Lewis hade varit iväg på semester i Italien med sin fru när han plötsligt drabbades av extremt kraftigt näsblod.

Bild: Youtube

Man begav sig till ett sjukhus där läkarna konstaterade att mannen hade synnerligen högt blodtryck. Det vägrade dessutom sluta rinna från hans näsa, så man valde att dels spola den med vätska, dels proppa igen den.

Väl hemma igen så var det dags att se över näsan igen. Doktor Aws Alfahad skulle ta ut den nu koagulerade klumpen. Efter dagar av igentäppt mynning visste man att det nog skapats en ”snorkråka” av storlek större – men man kunde inte ana vad som skulle komma ut.

Världens största snorkråka?

Detta kan mycket väl vara den största snorkråkan någonsin.

Bild: Youtube

Efter en minut och 50 sekunder in i klippet börjar läkaren dra ut snorkråkan.

Kolla nu själv in klippet om Stephens udda näsproblem – men bara om du kan hantera att se sådant här. Det är ingenting för känsliga tittare.

Tryck nu på DELA-knappen så att även dina vänner får se det här!