Idiot kallar kraftiga stolsgrannar för ”grisar” – flygvärdinnans stenhårda svar får hela planet att jubla

Behandla andra som du själv vill bli behandlad”, är ett populärt talesätt som de flesta känner till och efterlever. För det stämmer ju, behandlar man andra med respekt så får man också respekt tillbaka.

Att barn kan ha lite svårt med detta är förståeligt, de är trots allt barn. Men när vuxna inte kan visa respekt gentemot sin omgivning, då blir man förbannad.

Som kvinnan i klippet här nedanför. Hon klagade högljutt på sina stolsgrannar och kallade dem bland annat för ”grisar.”

Men det skulle dock visa sig vara ett enormt misstag.

Det var strax innan man skulle åka ut mot landningsbanan på Las Vegas flygplats som en kvinna ombord högljutt valde att vädra sitt missnöje över att ha placerats mellan två storvuxna personer som tog upp en del av hennes utrymme, enligt henne själv.

Började filma

För att få ventilera sin irritation ringde kvinnan en vänoch var då tydlig med sin besvikelse.

Bland annat genom att lägga flera mycket nedlåtande kommentarer om personerna intill henne. Kvinnan sa upprepade gånger att hon kände sig ”inklämd” och inte klarade av situationen.

Efter en stund började Norma Rodgers – stolsgrannen vid fönstret – att filma det hela.

Bild: Youtube

– Jag vet inte hur jag ska ta mig igenom de kommande fyra timmarna, men de kommer väl åtminstone hålla mig varm, säger den elaka kvinnan i telefonen och påtalar flera gånger att hon minsann äter sallad.

Mannen som sitter vid gången är helt tyst. Sakta men säkert börjar dock fler involvera sig i situationen.

Kvinnan får information om att det finns lediga platser som hon kan flytta till och hon reser sig då upp, men slutar inte med sina verbala angrepp.

Bild: Youtube

Flygvärdinnans respons

Då får flera passagerare helt enkelt nog.

– Du borde skämmas! Det du gör är hemskt, säger en man till henne, varpå kvinnan svarar med att hon inte kunde andas mellan de två personerna.

Norma Rodgers säger då till personalen ombord att hon inte tolererar de här påhoppen och då visar det sig också att även flygvärdinnorna fått nog av den otrevliga resenären.

Man tvingar henne därför att lämna planet – omgående, skriver New York Post.

Här kan du se hela klippet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!