Hur sitter du med benen? Svaret avslöjar något viktigt om din personlighet

Länge, länge, länge har vi försökt dra slutsatser om människor utifrån yttre attribut. Från att spå i händer, då linjerna i handflatan påstods kunna förutse ens framtid, till dagens personlighetstest på nätet.

Jag tar själv den här typen av ”sanningar” med en nypa salt. Det är nog säkrast, men det där styr man givetvis över på egen hand. Folk får lita på precis vad de vill, men att kunna läsa sig till sådant som handlar om en själv kan vara både roligt och spännande.

Det är ju faktiskt otroligt när det väl stämmer!

Just det här personlighetstestet utgår ifrån hur man har sina ben när man sitter ner – och det fungerade klockrent på mig!

Vi sitter ofta ner tiotals gånger om dagen. Hur man då har sina ben varierar så klart, men det finns vanligtvis en variant som man föredrar lite extra. Men visste du att det kan säga något om hur du är som person?

Så är det faktiskt, enligt Home Remedy och The Usual Routine. Kanske kan det här påpeka något du inte tänkt på, eller så nöjer du dig med att konstatera att det faktiskt stämmer.

Är du kreativ och karismatisk?

Nu ska vi gå igenom vad 5 olika sittställningar för benen säger generellt säger om dig som person. Vilken är din favorit?

Position A

De här människorna är kreativa och karismatiska. De är vanligtvis glada i livet och med dem är det svårt att ha en trist stund. Deras lättsamma inställning till saker och ting gör dock att de tror att problem löser sig själva. De har en tendens att tala innan de tänker, men de är lätta att prata med. 

Position B

De som sitter i den här positionen är riktiga dagdrömmare. De har bra fantasi, är kreativa och har stora visioner. Sådana typer är ofta ”själen” i ett gäng. De blir aldrig tråkigt med dem eftersom de ofta har nya och ibland otroliga idéer. De är ävetyrslystna och gillar därför att resa och har lätt att skaffa vänner. De är inga personer som sitter och väntar på nystarter som ett nytt år – när de får en idé som de vill göra så ser de till att den blir av. Bli därför inte förvånad om dessa personer snabbt bestämmer sig för att byta stad, jobb eller partner. De blir uttråkade av att vara på samma plats för länge.

Flickr

Är du noggrann med tider?

Position C

Så här sitter människor som har svårt för att koncentrera sig och sitta still. De är ofta omgivna av vad andra betraktar som kaos, men själva tycker de att de har full koll på det som de behöver och är därför vanligtvis avslappnade. De lägger gärna fokus på hur de ser ut och att de har det bekvämt.

Position D

Människor som sitter i den här positionen är intelligenta, noga med att passa tider och att uppföra sig. De föredrar att hålla personliga tankar och känslor för sig själva och gillar heller inte om andra visar sådant öppet. De är dock inte rädda för att konfrontera de som beter sig felaktigt. De kan ibland uppfattas som aningen förolämpande eller kalla. 

Position E

De här personerna är drivna och ofta inriktade på att göra karriär. Därför har de ingen brådska med att skaffa familj och att slå sig ner, utan låter saker och ting ta sin tid. De har höga mål och är villiga att jobba hårt för att uppnå dem. 

Det är fascinerande hur mycket kroppsspråket kan avslöja! Själv kände jag igen mig helt och hållet. Om du tycker att detta var lite intressant så får du jättegärna trycka på dela-knappen och skicka testet vidare till dina vänner!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);