Här busar David Hellenius med prins Daniel och Estelle – får tusentals att vika sig av skratt

Det finns många viktiga frågor ute i samhället. Sådant vi måste prata om, men framför allt jobba på att förbättra. Ett sätt att föra fram budskap är genom att använda skratt. Folk älskar att få ha kul – och man kan komma riktigt långt när humor för med sig ett starkt meddelande!

Ni minna kanske att prins Daniel och prinsessan Estelle busade i parken med en hinderbana häromveckan? Detta för att väcka uppmärksamhet för barns idrottande!

Det blev en stor succé på Facebook och klippet har visats över 300 000 gånger i dagsläget. Humor- och TV4-profilen David Hellenius ville inte vara sämre. Tidigare har han imiterat kungafamiljen och prins Daniel i det populära TV-programmet ”Hey Baberiba”.

Nu återuppväcker han sin gamla karaktär som prinsen i ett videoklipp som sprids på Gen-Peps Facebooksida på fredagen.

– Visste ni att barn och ungdomar bör röra på sig minst 60 minuter per dag? Det kan vara svårt och hinna med men jag och min son Leo brukar gå ut i skogen och hoppa hinderbana och det ska vi göra nu. Titta vad kul!, säger David Hellenius i klippet.

– Jag vill inte hoppa, säger sonen Leo.

Han har vid flera tillfällen har medverkat i sin pappas humoristiska filmer.

– Hoppa nu! Prins Daniel och Estelle gjorde det här och det var jättegulligt och alla klappade i händerna och tyckte att det var jättekul, säger Hellenius.

Då dyker plötsligt Daniel upp.

– Vad håller ni på med nu då? Har du börjat härma mig nu igen?, säger prinsen.

Se hela klippet här:

Dela gärna vidare om du också uppskattar att prins Daniel och David Hellenius på ett roligt sätt lyfter frågan om barns rätt att få röra på sig!