Här är klockrena barndräkten med inbyggd golvmopp – som får bebisen att städa när den kryper

Maten lagar inte sig själv, sängen bäddar inte sig själv – och det blir inte rent hemma av sig självt. Det får barn lära sig redan i tidig ålder. Det ger dem en bra förståelse och ansvarskänsla inför vuxenlivet.

Men under de allra första åren så är ju barn bara barn och de kan inte riktigt hjälpa till där hemma. Tills nu!

Nu finns nämligen en genial uppfinning som kan få även den minsta i hushållet att vara en hjälpande hand kring de dagliga måstena – och den är dessutom ganska billig!

De flesta föräldrarna vet att när man får ett barn, så tar han eller hon det mesta av ens fokus. Så ska det naturligtvis också vara, men det kan leda till att saker som man tidigare hade tid för nu blir lidande.

Det kan vara riktigt utmanande att få gjort alla måsten när det finns en liten ligist där hemma.

Inbyggd golvmopp

Å andra sidan är det aldrig för tidigt att lära de små att hjälpa till i hushållet. Tack vare ett genialt företag kommer sådant här, från och med nu, dessutom gå betydligt enklare, menar sajten Diply.

Bild: Amazon

Eller vad sägs om ett bebisplagg med inbyggd mopp som gör att småbarnen städar samtidigt som de kryper runt på golven?

Den här smarta – och söta – dräkten har moppar i mikrofiber på både armarna och benen. När de kravlar runt så samlar de alltså på sig damm och smuts som man sedan enkelt kan få bort i tvätten.

Perfekt present

Plagget finns i en rad olika storlekar, varianter och färger. Det kostar mellan 20 och 30 dollar, alltså motsvarade cirka 200 till 300 kronor – och kan bland annat köpas via sajten Amazon.

Bild: Amazon

Även om vi inte kan garantera att det fungerar lika väl som en riktig mopp, så är det omöjligt att inte få ett leende på läpparna av tanken på ens egen plutt i en sådan här. Det gäller ju att de lär sig att ta ansvar i tidig ålder – eller hur?

Flera recensioner lyfter fram att det främst är en skämtgåva – och det är nog också så man ska se det. Min vän som snart ska bli mamma kommer dock garanterat få en sådan här av mig!

Bild: Amazon

Snälla, tryck nu på DELA-knappen så att alla blivande föräldrar kan få upp ögonen för det här underbara bebisplagget!