Han kommer tillbaka blodig efter att ha tampats med hunden. Det han säger sedan får mig att bryta ihop.

En man kommer in på en bar och ser att det står en stor glasburk full med sedlar på bardisken så han frågar bartendern, ”Vad är det här för burk?”

”Jo,” svarade bartendern. ”Du betalar 20 kronor och om du klarar tre olika test så får du alla pengarna som finns i glasburken och nycklarna till en ny sportbil som står här utanför.”

”Jasså, det låter ju intressant, men vad är det för tester man måste klara av?” frågade mannen.

”Du måste betala innan du får veta det, så är reglerna.” svarade bartendern.

Mannen tänkte efter en liten stund sedan tog han fram sin plånbok och la en tjuga i burken.

”Det här är vad du måste göra,” sa bartendern och log. ”Först ska du dricka en kvarting tequila på en minut och du får inte visa att det bränner. Det andra testet är att du måste gå ut till pitbullen som står fastbunden baksidan. Han har en ond tand, den måste du dra ut med dina bara händer. Inga tillhyggen.

Bartendern gav mannen en blick. Mannen nickade och bartendern fortsatte. ”Det tredje testet är en tant på övervåningen. Hon är 90 år och har aldrig varit med en man. Ta hand om det problemet.”

”Jag vet att jag bara betalade 20 kronor men det där låter omöjligt.” sa mannen.

Bartendern ryckte på axlarna, ”Du gör som du vill men pengarna stannar där de är.”

Mannen som kände sig lite lurad satte sig i ett hörn med sin öl och blängde surt på burken med pengar. Efter han hade druckit en stund sturskade han upp sig och gick fram till baren igen. ”Hit med den där tequilan!”

Mannen tog ett stadigt grepp om flaskan, halsade sedan så fort han kunde och lyckades till bartenderns stora förvåning svepa en hel kvarting utan att röra en min på bara 45 sekunder.

När han var klar slängde han flaskan till bartendern och stapplade ut genom bakdörren till gränden där pitbullen stod fastbunden. Snart hördes det förskräckliga ljud från både djur och människa genom dörren och tillslut tystnad.

Just när bartendern tänkte ge sig ut för att se om mannen hade dött så öppnade han dörren in till baren igen. Hans kläder var i trasor och han blödde från flera sår på kroppen. Han spände ögonen i bartendern och sa sedan.

”Var är nu den där kärringen med den onda tanden?”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!