Han har världens största penis och kan inte få ett jobb – nu vill 54-åringen bli porrstjärna

Storleken har ingen betydelse, säger ju många – men egentligen är det nog olika från person till person. De som har riktiga slangar brukar ju dock sällan skämmas över det.

Genom åren har det rapporterats om olika män med jättepenisar, men ingen rår på 54-årige mexikanen Roberto Esquivel Cabrera. Hans lem mäter sanslösa 48,2 centimeter!

Genom åren har han fått genomgå flera olika procedurer för att bevisa att penisen är på riktigt. Men allt är inte guld och gröna skogar för Roberto Esquivel Cabrera, som menar att han på grund av sin megaslang haft problem med att få jobb.
– Jag kan inte använda en vanlig uniform, stå på knäna eller springa. Företagen tycker inte om det. De säger att de ska ringa, men det händer aldrig, säger mannen, som därför till stor del får leva på bidrag och matkuponger.

Flera läkare rekommenderar att han ska förminska penisen – men det är något han vägrar.
– Jag är känd för att jag har den största penisen i världen, säger Roberto Esquivel Cabrera till Barcroft TV och fortsätter:
– Jag är nöjd med den för jag vet att det bara är jag som är så stor.

Nu vill han helst av allt vill han bli porrskådespelare, men mexikanen har aldrig kunnat penetrera en kvinna då penisen är för tjock (ollonets omkrets är enligt honom själv 25 centimeter).

Trots flertalet försök har det inte gått att ha sex. Det blir för smärtsamt för kvinnan. Ett amerikanskt produktionsbolag har erbjudit sig att betala för en operation som skulle minska penisen – men mannen vägrar.

Läkaren Jesus David Salazar Gonzalez berättar att det kan finnas en medicinsk förklaring till varför mannen vill ha kvar sin jättepenis.
– Vi har tagit en bild på hans hjärna som visar att det finns en förändring i hans högre tinninglob. Den här förändringen gör så att personen får exotiska och annorlunda idéer. Som att till exempel prata väldigt mycket om religion och de är mycket överbevisande och envisa, säger läkaren.

Genom åren har Roberto Esquivel Cabrera gjort vad han kunnat för att få snoppen att bli ännu större – bland annat genom att använda vikter för att töja ut huden.
– Hans enda fokus är att ha en större penis än alla andra, säger Jesus David Salazar Gonzalez.

Vissa människor måste verkligen vara värst! Det här är ju ett minst sagt udda sätt att sticka ut på, men tack och lov så har ju alla sin fria vilja.

Här kan du se ett videoklipp med mannen. Känsliga tittare bör dock inte trycka på play-knappen!

DELA om du också tycker det här låter knäppt!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!