Han förvandlade sin visdomstand till en förlovningsring. Nu sprids oväntade kärleksgesten över hela världen.

Ah, tänk att vara ung och förälskad… och konstig. När paret Lucas Unger och Carlee Leifkes bestämde sig för att förlova sig ville de fira sin kärlek på ett alldeles speciellt sätt. De lät tillverka en förlovningsring av Lucas visdomstand.

”Det är fantastiskt att jag ska gifta mig med min bästa vän och en man som vet att jag värderar hans visdomstand högre än en diamant” skriver den unga blivande hustrun på Facebook som hon avslutar med ”Vi har aldrig varit ett normalt par. Varför börja nu?”.

So incredibly excited to marry my best friend, the man who knows that his wisdom tooth means more to me than a diamond….

Posted by Carlee Alisan Leifkes on Monday, 2 November 2015

Tydligen friade Lucas på Halloween framför Carlees familj. Jag antar att de var vana vid parets påhitt vid det här laget. Men det går inte att säga emot att de ser väldigt kära ut i all fall.

I have always been a happy person, regardless of my health issues, life's struggles, or family problems. I feel as…

Posted by Carlee Alisan Leifkes on Wednesday, 28 October 2015

Sedan förra helgen har nyheten om den ovanliga ringen spridits som en löpeld på nätet och allt ifrån Buzzfeed till Cosmopolitan har skrivit om den oväntade kärleksgesten.

Vi får önska paret lycka till och hoppas att inte Carlee inte är vänsterhänt, så hon inte äter godis med den handen… Alltså för att hon inte ska stoppa ner tanden i godisskålen så att det blir hål i den. Eller jag vet inte. Jag är inte tandläkare?

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!