Han förlorar sin penis i en jobbolycka. Doktorns oväntade lösning? Jag skrattar så jag gråter.

En man som förlorat sin penis i en industriolycka vaknade på sjukhuset. När läkarna förklarade att hans organ inte gick att rädda blev han förkrossad.

”Doktorn, finns det inget du kan göra?”

Läkaren sa att konventionell medicin inte kunde hjälpa mannen, men att det kanske fanns en experimentellt behandling som skulle kunna fungera.

”Jag gör vad som helst!” sa mannen desperat.

Doktorn förklarade att operationen tyvärr måste sammanfalla med att döden av en elefantunge. Anledningen till detta var för att muskulaturen en elefantunge har i sin snabel är väldigt lik den som finns i penisen och forskningen visade att en transplantation skulle vara möjlig.

Mannen återfick en gnutta av hopp och några dagar senare när han skrevs ut från sjukhuset åkte han hem för att sätta sig och vänta vid telefonen på samtalet om att läkarna hade en snabel på is.

Flera månader passerade och mannen var djupt deprimerad. När han tillslut fick samtalet om att de hittat en snabel blev han överlycklig och berättade för läkaren att hans liv varit ett helvete den senaste tiden. Mannen hade förlorat självförtroendet, knappt gått ut, jobbet och börjat dricka för mycket. Men nu skulle allt ändras!

Efter operationen vaknade mannen med ett stort leende på läpparna. Ingreppet hade gått bra och efter månader av fysioterapi återfick mannen sitt självförtroende.

För att fira sitt nya liv bjöd han ut en vacker kvinna på en romantisk restaurang.

Mannen och kvinnan möttes i baren på restaurangen och småpratade lite innan en kypare kom och visade dem till deras bord. De satte sig, kyparen tog deras beställning och ställde ner en brödkorg på bordet och gick sedan iväg mot köket.

Då plötsligt bryter sig mannens penis ut genom gylfen på hans byxor, slänger sig upp på bordet med en högljudd duns, griper tag i en brödbit och försvinner snabbt tillbaka in i byxorna.

Kvinnan är föst mållös. Efter flera sekunder säger hon.

”Det där var OTROLIGT, kan du göra det igen?”

Mannen svarade något ansträngt, ”Antagligen, men jag vet inte om jag får plats med en till brödbit i arslet.”

Elephant eatingkälla

Publicerad av svenska fräckisar, gilla för fräckare humor!