Han blev utkastad från Facebook på grund av sitt namn. Kan du se varför?

Snacka om att ha otur med sitt namn. En australisk 23-åring som heter ”Phuc Dat Bich” – japp du läste rätt – har tröttnat på att Facebook stänger ner hans konto och att människor inte tror på honom när han visar sitt leg.

Nu har han gått ut med en bild på sitt pass i en post på Facebook där han går tillangrepp mot bland annat det sociala nätverket som upprepade gånger har stängt av hans konto och bett honom byta till sitt ”riktiga” namn.
AusstralienFoto Facebook

”Det är mycket irriterande att ingen tror på mig när jag säger att jag heter det jag heter. Är det för att jag är asiat? Facebook har bett mig så många gånger nu att byta till mitt ’riktiga’ namn, så nu gör jag det. Till mitt riktiga namn.” skriver Phuc i inlägget.

Sedan inlägget publicerades har tusentals människor delat och gillat inlägget i stöd för Phuc.

Om du inte förstår varför många inte tror att Phuc Dat Bich är hans riktiga namn så ta dig en phunderare.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!