Gamle Pekka får skamligt förslag från 18-årig blondin, viskar 4 ord och får mig att sätta kaffet i halsen

Det gäller verkligen att kunna tänka klart i märkliga situationer och att inte falla för simpla trick. Det är ofta då man kan göra de riktiga kapen.

Det är den här fiktiva, roliga historien ett lysande exempel på. Jag tror mig ha hört den någon gång för en himla massa år sedan, men den var minst lika bra den här gången!

Jag satt och drack kaffe när jag kom till sista raden, men brast ut i ett sådant gapskratt att det höll på att leda till en katastrof!

En 71-årig man vid namn Pekka satt på en bar i centrala Stockholm och tog sig en drink. Plötsligt kommer en 18-årig, makalöst vacker kvinna in på stället och sätter sig en liten bit bort från honom.

Kvinnan var så vansinnigt läcker att han inte kunde hålla ögonen borta från henne. Efter en kort stund märkte blondinen att Pekka stirrade lätt på henne och började då att gå mot honom.

Innan han hann be om ursäkt för sitt agerande sa den unga kvinnan till honom på ett sensuellt sätt:

– Jag gör vad som helst. Precis vad som helst som du vill att jag ska göra. Det får vara precis hur sjukt du vill. Jag ska bara ha 500 kronor – och det finns ett villkor till som du måste uppfylla, säger hon.

Helt förbluffad av vad som hänt frågar mannen vad det är för villkor.

– Du måste tala om för mig vad du vill att jag ska göra med endast 4 ord.

Mannen överväger erbjudandet från den vackra kvinnan en stund, tar sedan upp sin plånbok och räknar upp 5 stycken 100-lappar i hennes framsträckta hand.

Sedan tittar han henne rakt i ögonen, viskar långsamt och tydligt:

– Renovera hela mitt hus…

Snåla inte nu, DELA om du gillade Pekkas svar!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);