Frun vill ordna en fin begravning. Men när dödgrävaren berättar vad han gjort med hennes man… galet.

En nyligen avliden man kommer in till begravningsbyrån iklädd en svart skräddarsydd kostym. Begravningsentreprenören frågar frun om hon vill att hennes make ska ha på sig något speciellt till begravningen och poängterar att mannen ser väldigt stilig ut i den vackra svarta kostymen han kom in i.

Änkan förklarar att även om kostymen är fin så har hon alltid föredragit sin man klädd i blått och att hon helst vill att han ska begravs i en blå kostym. Hon ger en blank check till begravningsentreprenören och säger, ”Det spelar ingen roll vad det kostar, men snälla hitta en blå kostym. Jag planerar en ceremoni med öppen kista och jag vill att han ska se så stilig ut som möjligt.”

När kvinnan kommer tillbaka nästa dag blir hon överlycklig av att hitta sin man iklädd en underbar blå kostym med subtila gråa kritstrecksränder.

”Han ser perfekt ut,” säger frun. ”Vad än den här kostymen kostade så var det värt det. Du har gjort ett fantastiskt jobb och jag är väldigt tacksam. Hur mycket gick det hela på?”

Då, till hennes stora förvåning fiskade begravningsentreprenören upp checken han fått dagen innan ur fickan och lämnade tillbaka den.

”Nej,jag måste verkligen få kompensera dig för den här fantastiska kostymen.” sa frun.

”Ärligt talat,” svarade begravningsentreprenören. ”Den kostade inte mig en krona. Du förstår att strax efter att du åkte hem igår kom det in ytterligare en nyligen avliden herre i ungefär samma storlek som din man och han var iklädd en vacker blå kostym. Jag frågade hans fru om hon hade något emot att hennes man begravdes i en svart kostym och det hade hon inte så länge den var fin och satt bra så gick det för sig. Så jag bytte helt enkelt bara ut huvudena.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!