Frun uppsöker sjukhus med smärtor i underlivet – märkliga upptäckten får maken att ta ut skilsmässa

Att bli förälder skulle nog de allra flesta av oss räkna som en av höjdpunkterna i livet. Allting förändras samma sekund som bebisen ser dagens ljus och tillsammans med personen man älskar mest av allt ska man nu uppfostra ett barn till att bli en egen, ansvarsfull person.

Men att, vid förlossningen, få veta att man inte är pappa till barnet, skulle nog tillhöra de lägsta punkterna i livet, även om det ögonblicket sannolikt också är något man aldrig glömmer.

Det var exakt det som hände det här unga, nygifta paret, som kom in till sjukhuset då frun hade smärtor i nedre delen av magen och underlivet.

Sex sent me to the ER är ett tv-program handlar om unika, och i det här fallet invecklade, incidenter där patienter tvingats åka till sjukhuset med sexrelaterade skador.

I programmet är det skådespelare som spelar upp scenerna men händelserna är hämtade ur faktiska läkarjournaler.

Hade sagt att båda var oskulder

Paret i det här avsnittet hade varit gifta i fyra månader när frun, efter att paret hade haft vilt sex, började få rejält ont i magen.

Då smärtorna inte gav med sig så bestämde de sig för att åka till sjukhuset.

Både maken och frun hade vid altaret lovat varandra att ingen av dem hade haft sex innan äktenskapet. Därför blev maken väldigt förvånad när läkarna undersökte frun och insåg att hon skulle föda när som helst.

I och med att de bara varit gifta i fyra månader insåg maken att något inte stod rätt till.

– Jag förstod ganska snabbt att det var något som inte stämde, hon skulle föda när som helst, säger Neil Hadpawat, akutläkaren som tog emot paret, i ”Sex sent me to the ER”.

Bild: Youtube

Visste inte att hon var gravid

Frun blev oerhört chockad då hon hävdade att hon inte visste om att hon ens var gravid. Maken visste inte heller något och trodde att det rörde sig om en alldeles för tidig förlossning.

– Maken trodde mig inte först, så jag visade honom bebisens huvud. Ibland går kvinnor in i förnekelse när de är gravida, och vissa foster är inte så aktiva, förklarar Neil i programmet.

Förlossningen gick som planerat och frun födde en fullt frisk pojke.

– Allt gick jättebra och förlossningen gick väldigt snabbt, säger Neil i programmet.

Bild: Youtube

One night stand

Hur kom det sig då att bebisen föddes bara fyra månader efter att paret gift sig?

Det visade sig att frun tummat lite på sanningen om sin oskuld. I själva verket hade hon haft sex med en man, ett engångsligg, ungefär fem månader innan paret gift sig.

Här kan du se hela inslaget, på engelska.

Sanningen kommer alltid fram, oavsett hur mycket man försöker dölja den!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!