Forskare undersökte gravplats i Kina – chockas av 2 000 år gamla sexfynden

Många ser det som att människans sexualitet och kreativitet är mer utvecklad än någonsin, men sanningen är den att det har snuskats i årtusenden. Även om det nästan är lite svårt att ta in så finns det numera till och med bevis.

Det är tidningen Illustrerad Vetenskap som skriver om fyndet som arkeologer gjort på en kinesisk gravplats för kungligheter och aristokrater.

Det är lätt att tro att sexleksaker är någon som bara använts under vår tid, men sanningen är faktiskt en annan. De var ganska kreativa och påhittiga även många hundra år bakåt i historien.

Det handlar främst om två dildos som har hittats – och de ska vara 2 000 år gamla. Båda är i brons.

Det var givetvis inte främst sådant här man var ute efter att hitta, så arkeologerna lär ha fått sig en smärre chock, men på något sätt är det också rätt häftigt!

Det ska även ha funnits andra typer av sexleksaker vid gravplatser, men det är kring de här två som det går att fastställa exakt vad de använts till.

Även om dildosarna är gjorda av brons så ska de vara förvånansvärt lätta. Man tror även att de ska ha använts med läder eller silkessnören för att hålla dem på plats.

Det här har blivit omskrivet i många länder, så det får nog ändå konstateras att det här var aningen oväntat.

Snåla inte nu, låt oss hylla våra sexuella förfäder genom att trycka på DELA!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!