Föräldrarna avslöjade att tomten inte finns. Dotterns ursinniga brev sprids nu som en löpeld.

Här kommer en otroligt gullig historia om en liten tjej som precis fått reda på att tomten inte finns. Hennes reaktion kommer leva kvar som en familjesägen i hennes släkt för alltid!

Förra veckan delade mamman Nicki Adams med sig av hennes dotter Belles reaktion när hon fick reda på att tomten inte finns. Belle valde att skriva ett brev om besvikelsen till sina föräldrar och när jag läser det förstår jag verkligen varför brevet har delats mer än 20 000 gånger.

1 Via Facebook

I inlägget skriver Adams att dottern hade frågat om tomten och att föräldrarna bestämde sig för att det var dags att vara ärliga. Det hela blev tyvärr inte bättra av att de inte kunde hålla sig för skratt när den rosenrasande Belle senare sköt in sitt brev under dörren.

2 Via Faceook

Översatt:
Ni har igen aning om vad ni har gjort. Jag försökte verkligen tro. Alla sa till mig att det är dina föräldrar. Jag kan inte lita på er längre. Är påskharen riktig, hur är det med tandfén, va? Ni har precis förstört en 10-årings LIV tack så mycket.
Inget kommer att få mig att må bättre. Ni ljög om något jag älskade. Det KROSSADE mitt hjärta?.
#LångFingerEmoji

I en intervju med Buzzfeed säger Nicki Adams att de har fått mycket rolig feedback sedan hon lade upp brevet.

– Brevet blev ett snap shot av tiden och vi tänkte att många andra familjer kunde relatera till ämnet, säger hon till Buzzfeed.

Många vuxna har visat sympati för Belle i kommentarsfälten.

– Jag tror att vi alla minnas att vi skrivit sådana lappar och att vi känt oss så som barn, säger hon till Buzzfeed.
kommen

Efter den ursprungliga chocken så hälsar Nicki att Belle har hämtat sig och att hon nu fokuserar på att göra julen till en magisk tid för andra.

Gilla om du tycker Belle är värd en like!