Flygvärd gör tokrolig ”sexig” säkerhetsgenomgång

Alla vet att säkerhet är viktigt. Men det hindrar oss inte från att tänka på annat eller bläddra i tidningen när flygvärdinnorna går igenom säkerhetsrutinerna innan planet ska lyfta.

Visst, de flesta av oss vet vid det här laget att flytvästen finns under sätet och att man ska sätta på syrgasmasken på sig själv innan man gör det på barnen.

Men trots att genomgången är lite tråkig för många passagerare är det ändå viktigt att vara uppmärksam under demonstrationen. Det är en fråga som flygplatspersonalen tampas med varje dag.

Men en flygvärd vid namn Nicholas Demore har kommit på ett sätt att hålla passagerarnas intresse vid liv. Han bjuder på en lite ”sexy” show av det hela.

Nu har en passagerare filmat Nicholas och filmen har på kort tid blivit viral… Det är inte svårt att förstå varför!

Kolla in videon här under:

Det var på ett Southwest flyg mellan Dallas och Las Vegas som Nicholas Demore fick feeling och gick all in för passagerarna.

Publiken drog snabbt upp sina telefoner och började filma när han bjöd på en ”sexig” liten dans med säkerhetsbältet och berättade sensuellt var nödutgångarna fanns på planet.

Till ljudet av skratt och hurrarop tog han sig igenom mittgången och kollade att alla hade spänt fast sig.

Samantha Lynch Kitner var en av passagerarna som var på planet.

– Alla tyckte det var jätteroligt och han var rolig under hela resan, säger hon till TV-kanalen WISTV.

Samantha tog en video av händelsen som har över 500 000 views på kort tid.

Enligt flygbolaget ska lustigkurrens tilltag inte har hindrat de andra flygvärdinnorna att utföra sitt jobb och gå igenom säkerheten på ett bra sätt. De säger också att de är glada över att Demore kunde bjuda passagerarna på ett gott skratt

Om han någonsin vill sluta vara flygvärdinna finns det absolut en karriär för honom i show biz!

DELA gärna så kan du bjuda dina vänner på ett gott skratt idag!