Endast 2 procent ser det: Hittar du den fräcka tjuven i det här fotot?

Det sägs att ärlighet varar längst – och lite relaterat till det så kommer man sannolikt inte så långt i livet genom att hålla på med tjuvstreck och dumheter.

Något som ger mig glädje är när bovar blir tagna på bar gärning. Det bör ju kännas lite extra, antar jag – och de åker inte bara fast, utan får sannolikt också känna sig lite korkade.

I en bild som florerat på nätet ett tag har personen bakom kameran uppmärksammat en tjuv på vad som ser ut som ett svenskt torg. Det är dock inte helt lätt att se vem på bilden det är – och det gäller att få hjärnan och ögonen att verkligen jobba här.

Så – är du en sann detektiv? Enligt sajten Diply kan bara 2 procent hitta tjuven i den här bilden!

Bildkälla: reddit

Den som hittar boven kommer garanterat bjudas på ett leende – och en del av er kommer säkert slita ert hår en liten stund, men sådana här utmaningar kan vara bra för ens hjärna.

Det är som sagt väldigt få som klarar av det här, men saken är den att när man väl hittat lösningen så är det faktiskt väldigt, väldigt enkelt. Så gör det inte för svårt för er!

Om någon skulle vara riktigt frustrerad vid det här laget så ska vi givetvis redovisa svaret. Det kommer här nedan!

Sedan ska det väl tilläggas att den mänskliga faktorn kan leda till misstag. Det är givetvis inte helt säkert att den här kvinnan stulit plagget, utan det kanske är så enkelt som att man i butiken glömde att larma av och att det sedan inte fungerande.

Baserat på sannolikhet känns det dock rimligare att det är ett tjuvstreck vi ser!

Tryck nu på dela-knappen och utmana dina vänner! På så sätt kan du bevisa att du är den sanna detektiven i bekantskapskretsen!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!