Tjuven skulle bryta sig in på skolan – fastnade med byxorna i staketet

Somliga straffar Gud med detsamma, lyder ju ordspråket – och det ligger nog något i det. En del drabbas av olycka så fort de gjort något dumt. Ofta välförtjänt, kan ju tyckas.

Någon som fick uppleva det här med att karma kan vara jobbigt var en man som i fredags försökte göra inbrott på en skola i staden Tucson i USA.

Barnen på skolan hade ledigt och en låssmed var en av få som befann sig i byggnaden. Han såg då att en person försökte ta sig in i ett låst rum – och gjorde då inbrottstjuven uppmärksam på sin närvaro.

Boven fick då panik, sprang ut från skolan – och skulle hoppa över det taggiga stängsel som omger skolområdet. Då skulle han dock stöta på trubbel.

Mannen hade pösiga, stora byxor, vilka det taggiga staketet tog tag i. Det hela ledde till att inbrottstjuven blev hängandes byxlös från stängslet, enbart iförd kalsonger.

Samtidigt passerade Jesse Sensibar och Kristin Woodall på vägen bredvid – och noterade vad som hänt. Den förstnämnda tog upp sin mobil och fotade spektaklet.

Bildkälla: Jesse Sensibar (Facebook)

När de hade vänt om med sin bil och kom tillbaka till platsen en kort stund senare hade polisen kommit dit och tagit hand om mannen.

Enligt Sensibar och Woodall arresterade polisen inbrottstjuven – men när Tucson News Now, som var först med att rapportera om händelsen, kontaktade Tucson Police Department säger man att någon sådan här incident inte finns inrapporterad.

Det här tycker jag är ett lysande exempel på att man ska hålla sig till lagen och inte försöka med sådana här dumheter.

Förhoppningsvis ångrar mannen vad gjorde – och att hänga på det där viset får mig att tro att han knappast kommer försöka med något liknande brott igen.

Snåla inte nu, DELA den här artikeln med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!