Han opererar bort sina pungkulor för att kunna leva normalt – 1 timme senare får han sitt livs chock!

Sven sökte läkarhjälp för sin hemska huvudvärk. Efter han blivit undersökt noga sa läkaren, ”Jag har en bra nyhet och en dålig nyhet. Den bra nyheten är att jag kan bota dig.”

Sven såg lättad ut.

”Men den dåliga nyheten,” fortsatte läkaren. ”Är att du har ett ovanligt symtom där dina testiklar trycks upp mot ryggraden och gör att du får den här hemska huvudvärken. Den enda lösningen är tyvärr att ta bort testiklarna.”

Sven blev givetvis både chockad och ledsen av att höra de dåliga nyheterna men gick med på behandlingen.

Operationen skedde redan samma eftermiddag och efteråt var Sven trots allt glad. För första gången på 18 år hade han inte huvudvärk. Men han kände ändå att det var något som saknades och bestämde sig för att köpa en ny kostym för att muntra upp sig lite.

Han gick in i en finare klädbutik och bad en äldre expedit om hjälp. ”Säg inget, storlek 52,” sa expediten. ”Hur visste du det?” frågade Sven.

”Jag har över 50 års erfarenhet.” svarade expediten. Kostymen passade perfekt så Sven bestämde sig för att köpa en skjorta också. ”Storlek c56,” sa expediten som återigen slog huvudet på spiken.

När Sven ändå var igång bestämde han sig för att köpa ett par nya kalsonger. ”Jag hämtar medium,” sa expediten. ”Ha, där fick jag dig,” svarade Sven. ”Jag har haft extra small i över 18 år!”

Expediten skakade på huvudet och sa, ”Du kan inte använda extra small, de skulle pressa dina testiklar mot ryggraden och du skulle få en alldeles för djävla huvudvärk!”

Var inte snål, dela om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!