Galningen binder fast paret och kysser frun i nacken. Då avslöjar hon något som ger maken panik.

En man som suttit 15 år i fängelse lyckades rymma en stormig natt. Efter några timmar på rymmen så hittar ett hus som han bryter sig in för att komma undan från stormen.

I huset hittar fånget ett ungt par i sängen. Han och beordrar mannen att kliva upp och binder fast honom vid en stol. När han bundit fast mannen lutar han sig fram mot kvinna och kysser henne i nacken sedan går han ut på toaletten.

När han är borta säger mannen till hustrun, ”Den här mannen är en förrymd fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredsställ honom hur mycket han än gör dig illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss. Var stark älskling, jag älskar dig.”

Kvinnan nickar lätt och svarar sedan sin man, ”Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han tyckte att du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.”

Sensmoralen i historien: Be ingen annan att ställa upp på något du inte är beredd att göra själv.

Gilla gärna Svenska Fräckisar!