Elektrikern ska avrättas och tillfrågas om sina sista ord – då råkar han avslöja lite för mycket

Det gäller att verkligen tänka efter vad man säger i vissa situationer. Ibland kommer orden nästan automatiskt ur ens mun, även om man egentligen borde hålla tyst. Det är den här historian ett kul exempel på.

Det var en hektisk dag vid elektriska stolen. Tre män skulle avrättas efter varandra. Den förste var en politiker. Han spändes fast vid stolen och blev tillfrågad om han hade några sista ord att säga.
– Jag hade en lovande karriär inom politiken tills … tills media baktalade mig!

Hans prat avbröts av att vakten tryckte på knappen, men ingenting hände. När inte avrättningen fungerade som den skulle knäpptes remmarna upp och politikern var fri att gå.

Den andre fången var en IT-forskare. Hans sista ord var:
– Jag hade en lovande karriär inom IT. Jag trodde aldrig att så många plan skulle kraschlanda när jag hackade mig in på det nationella flygsäkerhetssystemet…

Än en gång tryckte vakten på knappen, men ingenting hände. Mannen släpptes ut och tilläts att leva.

Den tredje fången var en elektriker. Han spändes fast vid stolen och tillfrågades om han hade några sista ord att säga innan han skickades på sin sista resa.

Han sa:
– Jag hade en lovande karriär som elektriker tills … men vänta lite nu, om ni bara korsat den röda kabeln där borta med den blå så hade den här stolen fungerat!

DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!