Efter NASA:s upptäckt: Därför blir Bert Karlsson första mannen på mars.

Igår berättade NASA att de har hittat flytande vatten på mars. Ett gott skratt-redaktionen har tittat in i spåkulan och tagit reda på vad det  innebär för de närmaste 50 åren av mänsklighetens historia.

2016

Loka lanserar ”Loka Mars” som blir den senaste i raden av vattensmaker som ingen människa varken vet varför den finns – eller hur det egentligen ska smaka. Givetvis gör smaken succé bland Stockholmare och Loka gör rekordvinst.

Loka mars

2020

Den första bemannade rymdfärden till mars leds av Bert Karlsson som är där för att öppna vattenparken ”Skara Sommarland – mars edition”. ”Det kan vilken idiot som helst fatta att det finns pengar att tjäna.” hälsar entreprenören glatt när han tar mänsklighetens första steg på planeten.

bert i rymden

2043

David Hasselhoff vågar sig äntligen tillbaka till TV-rutan efter totalfloppen med hans svenska talkshow 15 år tidigare. Tyvärr inser han försent att konceptet snygga människor i rymddräkt inte fungerar lika bra som snygga människor i baddräkt och BayMars läggs ner efter bara en säsong.
baywatch mars

2052

Svenska surfskolan, kända för att lära svenska turister att surfa samt att ge dem flatlöss, etablerar sig på planeten. Tyvärr stryker de flesta av instruktörerna med redan första dagen eftersom de insisterar på att  surfa ”topless” för att visa upp sina vältränade överkroppar. Det går åt hela tre uppsättningar säsongsarbetare innan de övertygas om att de måste använda rymddräkt.

Surfare

2065

Det har nu gått 50 år sedan NASA hittade flytande vatten på Mars och planeten har koloniserats på rekordtid. Men trots alla omkostnader som det innebär att bygga hus på planeten kostar en strandnära tomt på mars forfarande bara en tredjedel så mycket som en etta innanför tullarna i Stockholm.
hus på mars

Publicerad av Ett gott skratt, gilla gärna: