Dottern lovar att hon aldrig varit med en man. Men läkarens svar får mig att bryta ihop

En kvinna tar sin 16 år gamla dotter till doktorn. Väl där frågar doktorn vad som är problemet: ”Mrs. James, kan du berätta vad som är fel?”

Mamman säger då: ”Det är min dotter, Darla. Hon har fått en hemsk aptit och gått upp en hel del i vikt. Och på morgnarna är hon illamående”.

Doktorn ser till att undersöka dottern noggrant, och efter att han är färdig vänder han sig mot mamman med en bekymrad min: ”Nå, jag vet inte hur jag ska säga det här, men Darla är gravid i fjärde månaden. Det är mitt utlåtande.”

Mamman ropar i chock: ”Gravid?! Det kan hon inte vara, hon har aldrig någonsin varit ensam med en man! Visst är det så, Darla?”

Hennes dotter skakar på huvudet och svarar: ”Nej, mamma. Jag har aldrig ens kysst en man!”

Doktorn vandrar då i väg till fönster med händerna knäppta bakom ryggen. Han ställer sig där ett bra tag för att stirra ut mot världen, och till slut får mamman nog och frågar: ”Är det något fel, doktorn?”

Doktorn harklar sig och svarar, till synes svårt berörd: ”Nej, inte direkt. Det är bara det att senast något liknande hände så uppenbarade sig en stjärna i öst – och tre vise män kom över kullen. Det vore själva fan om jag missade det den här gången!”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!