Brunstig tonåring försöker pippa med gigantisk bikupa – tvingas till akutvård på specialsjukhus

Vi alla har varit rejält sexsugna någon gång. Men. Hur pilsk man än blir så gäller det att hålla sig lugn, annars kan det gå riktigt illa.

Ta bara den här amerikanska tonårskillen. Han blev så sugen att helt glömde bort vad han fått lära sig på sex- och samlevnadslektionerna i skolan.

När han kände ett bultande sug efter sex så körde han in sin penis i en bikupa. Hans skador blev så pass allvarliga att han tvingades till akutvård av specialistläkare, skriver World News Daily Report.

Vi har tidigare skrivit om en dykare som försökte ha samlag med en gigantisk mussla – men den mannen, som efteråt fick behandlas på ett specialsjukhus, verkar nu alltså ha mött sin överman.

Pippade bikupa

För ja, en pilsk 14-åring – som är allergisk mot bin – togs till Naples Community Hospital efter att ha drabbats av en svår anafylaktisk chock.

Anledningen var att han hade kört in sin penis i en stor bikupa, vilket sajten World News Daily Report var först med att rapportera.

Bild: Reddit

Det är svårt att bedöma sanningshalten i den här nyheten då få andra sajter valt att skriva om incidenten. Vi är alltså inte helt säkra på huruvida det här stämmer helt eller inte – och vill vara tydliga med att poängtera just det.

Med tanke på att folk tar till det ena knepet efter det andra för att nå sexuell tillfredsställelse, så hade det dock inte förvånat oss om det är sant. Det hela har dessutom diskuterats på forumet Reddit.

Ingen honung i hemmet

Den stora bikupan ska ha funnits under familjens balkong – och när den hormonstinne tonåringen försökte ”ha sex” med den, så blev han attackeras av en svärm med bin.

– En av hans vänner sa till honom att ha sex var som att köra in sin penis i en mugg med varm honung. Jag antar att det inte fanns någon honung hemma, säger pappan, enligt World News Daily Report. Jag förstår suget, men om du måste göra det, gör det då i en servett för Guds skull och lämna bina ensamma.

Bild: Pixabay

Anne Gibson på Naples Community Hospital poängterar att experimenterade är både vanligt förekommande och hälsosamt – så länge man inte tar alltför stora risker – för unga killar och tjejer.

Så kan det gå om man inte tänker efter när lusten faller på. Det finns verkligen tokstollar överallt! Tryck nu på DELA-knappen om du håller med!