Brudgummen vänder sig om och ser det pinsamma – sekunden senare gapskrattar hela kyrkan

Något av det svåraste som finns är att hålla sig för skratt när det bubblar i hela kroppen. Extra knepigt blir det när man befinner sig i en situation då det verkligen inte passar att garva. Som vid en bröllopsceremoni…

Klippet (nedan) har setts av närmare 20 miljoner tittare och är något av det roligare jag sett. Ett par ska äntligen gifta sig och har tagit plats längst fram i kyrkan.

Då tappar plötsligt bröllopets best man sina byxor. Brudgummen vänder sig om och får syn på det pinsamma som hänt – och alla börjar då fnissa åt det hela.

Men det tar inte slut där. Tanken på det dråpliga som inträffat sitter kvar i främst brudgummens huvud – och snart kan ingen i kyrkan hålla sig för skratt. Framför allt inte han som ska gifta sig får det oerhört tufft – och det hela förvandlas till en plågsam kamp mot att hålla skrattet inne.

Jag tror att alla på något sätt kan känna igen sig i den här situationen. Det gäller att verkligen hålla minen, men det går bara inte. Dessutom har brudparet ”myggor” på sig, så man hör nästan varenda andetag från dem över kyrkan.

Kolla in det här! Omöjligt att inte dras med i skrattet – och snacka om att det här paret fick en skrattfylld start på sitt äktenskap!

DELA nu om du drogs med i skrattfesten!