Bara ett riktigt snille lyckas: Hur många ansikten hittar du i mystiska bilden?

Något som under århundraden har fascinerat människan är synvillor och optiska illusioner. Det är spännande att titta på en bild av ett visst motiv och veta att det döljer sig något mer, eller annat, utöver det självklara.

Under den senaste tiden har den här typen av kluringar fått lite av en nytändning på nätet. Man ser dem dyka upp lite här och var och folk är flitiga på att sprida utmaningarna vidare och att utmana sina vänner.

Illusionerna kan handla om allt från att försöka se hur många tigrar som ryms i en bild till att hitta ett C bland massvis av O. Ja, det finns helt enkelt en himla massa olika varianter.

Även en del konstverk innehåller mer än det man ser vid första anblick. Nedan ser du bilden av en tavla, men jag kan nästan garantera att du inte lyckas sätta hur många olika ansikten som finns med i bilden.

Hur många lyckas du hitta? Glöm sedan inte att trycka på dela-knappen för att även utmana dina vänner!

Det gäller att ha tålamod, orka leta både en, två och tre gånger. Som sagt så är antalet betydligt högre än vad jag först trodde. När jag letade lite snabbt första gången fick jag det till fyra ansikten, men jag hittade inte ens hälften.

Är du redo för svaret?

Det är 9!

Otroligt, eller hur? Nedan kommer lösningen!

Snåla inte nu, utan tryck på dela-knappen för att utmana dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!