BANNLYST REKLAM: Hemmafruns knep för att slippa hushållssysslor fick inte visas på TV

Roliga reklamer verkar vara ett säkert sätt att få sina produkter att sticka ut när de visas på TV. Men ibland kanske konceptet är lite för roligt och produkten glöms bort. och då och då är dessutom reklamen för vågad och blir bannlyst från tv. Den här reklamen lyckades med båda.

Den gamla frasen ”Jag har slavat i köket hela dagen” har fått e ny innebörd sedan en viss vodkareklam har börjat spridas på Youtube.

Filmen visar en hemmafru som ”slavar” i hemmet en hel dag för att se till att allting är ti tipp topp form när henne man kommer hem. Huset ska vara städat och maten ska stå på bordet.

Låter som en vanlig reklam, eller hur?

Nja, frun har nämligen tröttnat på att göra jobbet själv och har istället bestämt sig för att skaffa lite hjälp – genom att agera dominatrix.

Endast iför ett par hög stövlar och en läderbikini så ser hon till att hennes ”klienter” utför hushållssysslorna och de verkar faktiskt falla dem i smaken!

När dagen är slut och mannen kommer hem står hon redo med en drink… Kanske kan vara ett trick som fungerar för andra hemmafruar där ute?

Kolla in den hysteriska videon här under!

Källa:

”>Mommypage

Om du som jag tycke att detta var lite roligt, så dela gärna artikeln för att sprida lite glädje idag!