Andrea har förstorat läpparna 34 gånger och vägrar sluta – trotsar nu läkarnas varningar: ”Störst i världen”

Idag är det vanligare än någonsin att lägga sig under kniven för att förändra sitt utseende. Det kan vara en rynka som slätas ut eller något annat man vill ”förbättra” på sitt yttre.

Men vissa tar det hela ett steg längre, och gör operationerna till en livsstil. Som 25-åriga Andrea, till exempel. Hon har nämligen förstorat läpparna hela 34 gånger, och har inga planer på att sluta.

Detta trots att flera läkare nu vägrar utföra fler läppförstoringar på henne.

Här på Ett gott skratt skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

100 000 svenska kronor. Så mycket har bulgariskan Andrea Ivanova spenderat på att förstora läpparna.

Vill slå världsrekord

Andrea började operera sig 2018, målet då var att se ut som en docka med rejäl plutmun. Men 34 läppförstoringar senare känner Andrea ändå inte att hon är färdig – hon vill nämligen ha världens största läppar.

– Just nu håller jag på att operera käklinjen och hakan, men självklart vill jag ha ännu större läppar också. Jag kommer att fortsätta med injektioner i dem, säger Andrea till Daily Mail.

Men det är inte helt enkelt att jaga världsrekord i läppar. Flera kliniker vägrar nu att utföra fler ingrepp på Andrea, med hänvisning till att de redan är så enorma och att förstora dem ytterligare kan medföra hälsoproblem.

“Familjen gillar det inte”

Andrea försörjer sig som modell och har över 25 000 följare på Instagram, så hon är van vid att få elaka kommentarer om sitt utseende.

– Min familj tycker inte om min utseendeförändring, men de respekterar mina livsval. I övrigt bryr jag mig inte om vad folk säger, jag har min uppfattning om vad skönhet är och jag följer den till punkt och pricka, säger Andrea till Daily Mail.

Oavsett vad man tycker om Andrea och hennes jakt på ett förändrat utseende, så får man respektera det faktum att hon går sin egen väg här i livet.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!