Andrea, 39, tjänar 14 miljoner kronor om året – på sin unika rumpa

Sliter du hårt om dagarna – men till futtig lön?

Ja, det är det tyvärr många som gör här i världen – men ska man vända på det, så finns det också människor som tjänar enorma summor på att leva lyxliv.

Då handlar det många gånger om att ha ett fördelaktigt yttre eller attribut som verkligen sticker ut. Kolla bara in modellen Andrea Abeli, som tjänar miljontals kronor på sin rumpa.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Har du ett vanligt jobb, men sitter inne på en extraordinär rumpa?

Lever på sin unika rumpa

Ja, då kan guldgruvan vänta runt hörnet.

Andrea Abeli, 39, jobbade som webbdesigner på ett kontor innan hon insåg vilka otroliga summor det gick att tjäna på att visa upp sig på Instagram.

Gjort flera operationer

Nu hävdar 39-åringen, som bor i Rumänien, att hon tjänar över 14 miljoner kronor per år, skriver The Mirror.

Det blir någonstans mellan 5 000 och 50 000 kr per inlägg från Andreas glammiga liv – som tar henne till jordens alla hörn.

Vad är då hemligheten? Jo, hennes exceptionellt stora rumpa. Den fascinerar miljontals över hela världen – och även om det ligger flera operationer bakom den enorma bakdelen, så verkar hennes följare i det närmaste besatta.

Kan få mer exklusiva bilder

Andrea tror även att det är hennes ärlighet som format succén.

– Jag är helt öppen med mina plastikkirurgiska ingrepp. Jag försöker att kombinera humor och sexighet, säger hon, enligt news.com.au.

Andrea har många olika typer av sponsorer. Men följarna kan också betala 5,72 pund per månad – cirka 70 kronor – för att komma åt mer exklusivt material.

https://www.instagram.com/p/CNTOJnCLXU3/

Tryck nu på DELA-knappen så att även dina vänner får se det här!