Alla trodde att paret delade på maten för att de var fattiga. Men sista raden får mig att skratta rakt ut.

En gammal man beställde en hamburgare, pommes frites och en dricka på en restaurang.

Han packade försiktigt upp hamburgaren, delade den noga på mitten och placerade den andra halvan framför sin fru.

Sedan räknade han pommes fritesen, delade upp dem i två lika stora högar och placerade den ena framför sin fru.

Han tog en slurk ur drickan, gav sin fru en slurk sedan ställde han flaskan mittemellan dem på bordet och började äta på sin del av burgaren.

Vid det här laget hade de andra besökarna på restaurangen lagt märke till parets märkliga beteende och och viska om dem, ”Stackars gamlingar som bara har råd med en hamburgare.”

När den gamle mannen började äta sina pommes fritesen kom en yngling fram till paret och erbjöd sig att köpa ett till hamburgermål åt dem. Men den gamle mannen svarade att det inte behövdes och att de var vana vid att dela på allt.

Besökarna som satt närmast paret märkte nu att den lilla tanten inte tagit en enda tugga av sin mat. Hon bara satt där och tittade på sin man som åt och tog en slurk ur drickan när det var hennes tur.

Efter en liten stund kom ynglingen fram igen och bönföll paret om att han skulle få köpa ett hamburgermål till dem. Den här gången svarade den lilla tanten, ”Nej tack, vi är vana vid att dela på allt.”

Tillslut, när den gamle mannen ätit klart och satt och torkade sig med en servett gick yngligen fram en sista gång. Han vände sig till den lilla tanten som fortfarande inte rört sin mat och frågade, ”Men vad väntar du på?”

Tanten svarade då irriterat, ”LÖSTÄNDERNA!”

Källa: Hrtwarming

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!