9 bilder som avslöjar om du har hög eller låg IQ – kan du hitta hemliga detaljen?

Många människor ser sig själva som genier och saknar i vissa fall förmågan att vara självkritiska. Då kan det ibland vara värt att ställa dem inför en tuff utmaning så att de plockas ner på jorden.

Alla skiljer vi oss åt – bland annat genom att vi värdesätter olika saker i livet. Det kan ta sig i flera uttryck, som att man noterar och uppmärksammar andra detaljer än vad exempelvis ens familj och vänner gör.

De flesta av oss anser nog dock att man är lite smartare än genomsnittet, men för att ens ego inte ska bli för stort kan det då och då vara nyttigt att ställas inför en riktigt tuff utmaning.

Här kommer 9 test på bilder då du ska försöka hitta olika antal skillnader mellan två väldigt liknande versioner – men gemensamt för alla är att det finns detaljer som varierar! Kan du hitta alla? I så fall har du riktigt hög IQ, enligt sajten yournationnews!

1. Hitta 2 skillnader!

Jag kommer så klart att låta dig lista ut svaren själv, men som exempel kan jag avslöja att i den här första bilden så är skillnaderna dels månen, men även hålet i väggen precis till höger om kvinnans fötter.

2. Hitta 2 skillnader!

3. Hitta 3 skillnader!

4. Hitta 3 skillnader!

5. Hitta 4 skillnader!

6. Hitta 4 skillnader!

7. Hitta 3 skillnader!

8. Hitta 3 skillnader!

9. Hitta 3 skillnader!

Bildkälla (samtliga): yournationnews

Se nu till att utmana dina vänner genom att trycka på DELA!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!