5-åringen rakade sina ögonbryn. Men håll nu ett öga på vad spegeln avslöjar.

Alla har vi gjort nog gjort dumma saker som barn.

Jag minns när jag var liten och smög in på toaletten och klippte mitt eget hår. Resultatet var, låt oss säga mindre bra… Min mamma blev också, låt oss säga, mindre glad. Om det här inte hade utspelat sig för 30 år sedan skulle hon säkert ha passat på att filma händelsen.

Nu fick hon nöja sig med en bild och som finns undanstoppad i något gammalt familjealbum någonstans.

Den lille killen i den här videon har tagit det hela ett steg längre och rakat bort sina ögonbryn helt. Då passar mamman på att retas lite med honom när hon målar på nya ögonbryn. Killens reaktion när han tittar sig i spegeln är magiskt gullig.

Och om ni har moralpanik kan ni lunga ner er. Jag har säkra källor på att ögonbrynen kommer växa ut igen!

https://youtu.be/DzGBifkeiF8

Snälla, DELA den här videon om den fick dig att le!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!