43-åringen har lagt en halv miljon kr på att bli landets mest tatuerade man

Förr i världen var tatueringar något man mest såg hos sjömän och kåkfarare. Men idag kan man se tatueringar på nästan vem som helst man möter på stan.

En del tycker tatueringar är snyggt, vissa tycker det ser lite stökigt ut. Och vissa förälskar sig i tatueringar och skaffar flera stycken.

Men det finns alltid folk som går ett steg längre, som Mathew Whelan, 43, från England. Han har flest tatueringar i landet, enligt Daily Mail.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

40 000 pund. Det motsvarar cirka 540 00 svenska kronor, och är den summa som 43-årige Mathew från Birmingham spenderat på att täcka hela sin kropp i bläck.

Bytt namn

Mathew, som sedan 2008 går under det minst sagt unika namnet King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite, insåg att han gillade kroppssmodifikationer redan när han var nio år gammal.

I vuxen ålder påbörjade han sin förvandling och har bland annat tatuerat sina ögon och opererat bort sina bröstvårtor.

– Att tatuera sig kan bli ett beroende men för mig är det en livsstil, säger han till Daily Mail.

Får inte låna pengar

På grund av sitt namnbyte vägrar banken låna ut pengar till Mathew, vilket har lett till att han tvingats pausa sin kroppsförvandling. Han har inte tatuerat sig sedan januari 2023.

– Just nu har jag ett litet uppehåll, banken vill att jag betalar av huslånet så jag kommer ta det lugnare de kommande åren.

Sammanlagt har har King of Ink Land tillbringat över 1 500 timmar under tatueringsnålen. 2016 slog han världsrekord när han hade 36 tatuerare som jobbade på hans kropp samtidigt.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!