40-åringen gifte sig med spöke som gav henne ”omskakade orgasmer”

Man kan inte riktigt styra över vem man blir kär i, det bara händer. De där bekanta fjärilarna dyker upp i magen och man blir som helt förtrollad.

Det går inte att stå emot känslorna helt enkelt.

De flesta av oss blir dock förälskade i andra, levande människor. Men för Brocarde, 40, var det annorlunda. Hon blev nämligen kär i – och gifte sig – med ett spöke, Edwardo. Men efter mindre än ett års äktenskap skiljer de sig nu, skriver It’s gone viral.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Det var för två år sedan vi kunde rapportera att den då 38-åriga artisten Brocarde hade en vild kärleksaffär med spöket Edwardo, en viktoriansk soldat.

Så träffades de

Paret träffades en natt när Brocarde låg hemma, sömnlös på grund av åska. Då uppenbarade sig spöket Edwardo, en viktoriansk soldat som dött redan vid 35 efter att ha trillat ned i en brunn. Kärlek uppstod omedelbart.

– Plötsligt kände jag en värme som spred sig runt hjärtat, det blev glödhett. Sedan spred sig värmen i hela kroppen. Hela rummet blev kallt, jag satte mig upp i sängen och skakade okontrollerat. Jag kände att någon var där men såg ingenting, men när jag försökte tända lampan kände jag en hand som stoppade mig och en viskning som löd ”jag älskar dig”. Jag rös i hela kroppen, sa Brocarde till Ladbible då.

Relationen var, Edwardos avsaknad av puls till trots, väldigt eldigt.

– Våra intima stunder är väldigt kraftfulla, han ger mig orgasmer om känns hela vägen in i benmärgen. Jag känner mig bekväm och trygg i hans närvaro och jag kan verkligen vara mig själv, sa Brocarde till Ladbible.

Här kan vi se paret fira jul tillsammans.

Stort bröllop

På Halloween 2022 skred paret till altaret och sade ja till varandra.

Gäster på bröllopet var flera kända spöken enligt Brocarde. Såväl Elvis Presley och Marilyn som Henry VII närvarade vid parets stora dag.

Här är en bild från vigseln, där Edwardo svär sina löften till Brocarde.

Bild: Instagram

Men allt det vackra är kort, som det så fint heter. Nu, bara ett halvår efter vigseln, ska paret skilja sig.

Gick till exorcist

Anledningen till skilsmässan tycks vara att Brocarde tycker att Edwardo dränerar henne på energi.

– Det var överväldigande ibland. Jag underskattade hans starka närvaro och jag var nog lite naive innan bröllopet, säger Brocarde till Daily Star.

Hur skiljer man sig då från ett spöke? Via en exorcist, såklart. Nu letar Brocarde efter en ny kärlek, som är levande.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!