27-åringen har spenderat 1 miljon kronor på att bli levande Ken-docka

Som vuxen får man själv välja hur man ser ut, så länge man inte bryter mot några lagar eller skadar andra.

Människor som bryter mot normen för hur man ”ska” leva och se ut får ofta utstå mycket kritik, men desto mer de går sin egen väg, desto mer bör man respektera dem. Även om deras livsstil inte överensstämmer med ens egen.

Amerikanen Cory Hall, 27, får mycket kritik för sitt utseende. Han har nämligen spenderat över en miljon på plastikoperationer.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Cory Hall beskriver sig själv som en ”levande Ken-docka med Kim Kardashian-rumpa” och har spenderat 100 000 dollar på att förändra sitt utseende.

Alla operationer

100 000 dollar motsvarar strax över en miljon svenska kronor. Vad kan man då förändra på sin kropp för den astronomiska summan?

Cory har förstorat läpparna, hakan, käken och gjort botox. Men allt började med en rumpförstoring 2020.

Trots att Cory får människor att vända sig om på stan med sitt unika utseende, vill han inte sluta operera sig.

– Folk säger att jag inte behöver fler operationer, men jag bryr mig inte. Jag tar inte åt mig av vad folk säger eller tycker om mig, säger Cory i en minidokumentär enligt The Mirror.

Vännerna oroliga

Utöver operationerna tränar Cory varje dag för att få en så snygg kropp som möjligt, enligt honom själv.

I dokumentärerna får man se en av Corys vänner uttrycka sin oro över att Cory kanske inte kommer tycka om sitt utseende framöver.

– Men jag vill ha en mer dramatisk kropp och ser inget fel i det. Jag ser nästan ut som jag vill nu, så jag kommer nog sluta med operationerna när jag känner mig klar. Men man vet aldrig, säger Cory.

Här kan du se minidokumentären.

https://www.youtube.com/watch?v=Z1AyjKSKB7Y

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!