19-åring skämmer ut kille med snuskig kommentar inför hela biblioteket. Nördens kontring? Genial!

Vi känner alla till någon som är rapp i käften och inte drar sig för att påminna andra om deras tillkortakommanden. Det bästa sättet att bemöta sådana personer på är att ge dem en kur av deras egen medicin.

En lite nördig kille gick runt inne på universitetets bibliotek och letade efter plats där han kunde sitta och studera. Det var i slutet av terminen, många hade inlämningar och tentor, så det var full fart på pluggfronten för många.

Efter en stunds letande hittade han till slut en ledig plats – en stol bredvid en oerhört attraktiv, 19-årig tjej.

– Det är verkligen många här i dag. Har du något emot om jag sätter mig på den här platsen bredvid dig? frågade han henne.

Tjejen vände sig om och svarade högt:

– NEJ, JAG VILL INTE LIGGA MED DIG I NATT!

Varenda person inne på biblioteket började stirra på mannen som givetvis blev oerhört obekväm och illröd i ansiktet. Efter några sekunder gick han i stället och satte sig vid en ledig plats en liten bit bort.

Han tog fram sina böcker och efter ett par minuter kunde han äntligen sluta tänka på det pinsamma som hade hänt och i stället fokusera på pluggandet.

Efter en stund kom den attraktiva tjejen diskret fram till killen och sa:

– Hej igen. Jag vill bara förklara vad som skedde innan. Jag studerar psykologi och har stenkoll på vad män tänker. Du tyckte det som hände var pinsamt, eller hur?

Killen vänder sig om och svarar:

– 5 000 SPÄNN FÖR EN TIMMA MED DIG? INTE EN CHANS ATT JAG BETALAR SÅ MYCKET!

Hela biblioteket kollade förvånat på tjejen! Killen lutade sig då fram mot henne och viskade:

– Jag studerar juridik och har stenkoll på hur man jävlas med andra…

DELA gärna om du skrattade!