14 helt briljanta ideér som man bara kan komma på i duschen.

1. Målet i golf är att spela så lite golf som möjligt.

via GIPHY

2. Istället för att göra prequels och sequels till filmer borde man gör ”equels” – filmer som utspelar sig under samma tidsperiod som original filmen men får en annan karaktärs perspektiv.

3. X88B88 ser ut som att ordet ”Voodoo” speglar sig i en vattenyta.

4. Första april är enda dagen på året som människor läser nyheter så kritiskt som man borde göra jämt.

5. När hemsidor frågar om lösenord borde de skriva ut vilka krav de har på lösenorden, stor bokstav, siffror osv, så man vet vad man måste göra med sitt vanliga lösenord för att komma in.

6. Nu när mobiltelefoner blir mer och mer vattentäta kommer snart vara okej att putta folk ner i pooler igen.

via GIPHY

7. ”Är du smartare än en 5-klassare” är egentligen inte ett program om hur dumma vuxna är utan om hur mycket oanvändbar information man får lära sig i skolan.

8. När Sverige spelar mot Danmark i fotboll står det SWE – DEN på skärmen. De bokstäverna som blir över är DEN- MARK.

via GIPHY

9. ”Gå och lägg dig så kommer du säkert må bättre i morgon” är den mänskliga motsvarigheten till ”Har du testat att stänga av den och sätta på den igen?”

via GIPHY

10. Det borde finnas en helgdag som heter rymddagen där alla ljus måste släckas minst en timme på natten så vi minskar ljusföroreningarna så vi kan se galaxen.

11. Pensionärsrabatter borde alltid vara avrundade till jämna tiotal för att minska tiden som andra måste vänta i kön när de letar efter mynt.

12. Nu när smarta klockor kan läsa av din puls borde det finnas en app som raderar din internethistorik så fort hjärtat slutar slå.

funding

13. Waterboardning på Guantanmo Bay låter som en rätt häftig sysselsättning om man inte vet vad något av de två orden betyder.

14. Den personen som korrekturläste Hitlers tal var bokstavligt talat en språkfascist.

via GIPHY

Källa: Showerthoughts