Ynglingen försöker lura på gumman en dammsugare. Hennes replik? Lysande!

Britta Johansson, en liten äldre dam som bor i Dalarna öppnade en dag dörren när hon hörde att någon knackade på. När hon öppnade dörren möttes hon av en välklädd yngre man som stod på trappen. Under armen höll han en dammsugare.

”God dag!”, sa den yngre mannen, ”skulle jag möjligen kunna få låna ett par minuter av din tid så att jag kan demonstrera den här supermoderna dammsugaren för damen?”

”Nej, stick iväg!”, svarade Britta irriterat, ”jag är luspank och har inte ett öre i plånboken. Sånahär nymodigheter har jag inte råd med!”

Hon tog tag i dörrkanten och försökte smälla igen den. Men i samma sekund körde den unge dammsugarförsäljaren in foten i glipan och tryckte upp dörren igen.

”Ha inte så bråttom!”, sa han, ”Du måste ju åtminstone se min demonstration innan du bestämmer dig!”

Snabbt tryckte han sig in i tamburen och tömde i en rörelse ut en hink med hästskit rakt på golvet.

”Se nu här frun, om den här dammsugaren inte kan ta bort varenda litet spår från den här hästskiten så LOVAR jag dig att personligen äta upp det som blir kvar!”, sa försäljaren.

Britta backade tillbaka in i huset och sa sedan leende: ”Vänta här då så ska jag hämta en sked till dig. De stängde nämligen av strömmen för mig i morse.”

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!