Vidrig gäst tafsar ung servitris på rumpan – sekunden senare får äcklet exakt vad han förtjänar

Ingen ska behöva utsättas för sexuella trakasserier – någonsin. Det är en självklarhet! Men tyvärr lever vi en värld där det fortfarande finns en del idioter som vägrar respektera andra människor och behandlar dem illa.

Vi är dock, glädjande nog, många som verkligen börjar tröttna på att folk fortsätter att utsätta andra för olika former av övergrepp. Det måste få ett stopp.

Även om det kanske kan vara lite naivt att tro att det ska avta helt så måste det givetvis vara målet som man ska sträva efter.

Om man står för ett sexuellt övergrepp på en annan människa – då får du allt ta och leva med konsekvenserna. Det kan handla om en rejäl hämnd, eller att man blir tagen av polisen.

Tar henne på rumpan

Även om det sistnämnda alltid är att föredra så ska jag erkänna att jag känner väldigt lite sympati för de fårskallar som råkar lite illa ut efter att ha antastat en annan person.

I klippet här nedan kan vi se en restauranggäst i 30-årsåldern i Florida som skulle lämna stället när han gick förbi en av servitriserna, Emelia Holden, som stod och arbetade vid en av sina stationer.

I stället för att bara passera henne så satte mannen då ut sin vänsterhand och klämde till den 21-åriga kvinnan på rumpan.

Bild: Youtube

Stenhård reaktion

Då anade idioten knappast att det skulle visa sig vara ett enormt misstag. Bara sekunder senare kontrar nämligen servitrisen, som alltså vägrade accepterade det som hade hänt.

Hennes revansch har sedan händelsen inträffade spridits som en löpeld på nätet – främst med hyllande tillrop.

Bild: Youtube

Emelia vände sig om, tog sig ikapp mannen och brottade ner honom mitt framför alla andra restauranggäster.

Hyllas på nätet

Servitrisen såg dessutom sedan till att hålla kvar äcklet till dess att polisen hade anlänt till platsen. Då greps gästen för sexuellt ofredande.

– Han fick vad han förtjänade. Jag försöker bara leva mitt liv, skrev servitrisen på sociala medier efter händelsen, enligt Buzzfeed News.

En övervakningskamera inne på restaurangen i staden Savannah fångade hela incidenten och kunde därför bidra med stark bevisning mot mannen.

Se nu det uppmärksammade klippet här nedanför:

https://www.youtube.com/watch?v=mzfyXxOuJ_g

Tryck nu på DELA-knappen om du tycker att den här kvinnan gjorde rätt!