Johanna ska varna sin vän för sexdejten – då avslöjas oväntade detaljen som vänder på allt

Ibland väntar man sig ett visst slut på en berättelse, men då kommer plötsligt en detalj som vänder på allt. Det är den här historien ett helt klockrent exempel på.

Johanna och Anna, två goda vänner, sitter och pratar på ett café. Anna säger:
– Den där trevliga Kurt Nilsson frågade mig om vi kunde gå på dejt och jag vet att du var ute med honom förra veckan, så jag tänkte bara höra med dig hur det var innan jag svarar honom.

– Ja, det ska jag säga dig, svarar Johanna. Han kom precis på slaget sju till min lägenhet, klädd i ursnygg kostym med sidenslips och näsduk i bröstfickan och en otroligt fin bukett blommor. Vi gick ut på gatan och där stod en taxilimo och väntade på oss. Chauffören hade till och med uniform!

– Vi åkte till en jättemysig restaurang och åt hummer och drack champagne, en jättegod varmrätt, dessert, drink efter maten, ja hela paketet. Sedan gick vi och såg en trevlig teaterföreställning. Jag ska säga dig, Anna, att det var den roligaste och trevligaste och mest fantastiska kväll jag varit med om på 30 år.

– När vi sedan kom tillbaka till min lägenhet skulle vi ta en kopp kaffe, men väl där blir han helt förbytt som ett vilddjur.

– Han slet av mig min finaste klänning, mina underkläder och han bar mig sedan in till sovrummet och lade mig ner på sängen. Han satte på mig, och inte bara en gång, utan två gånger med den största lem jag någonsin sett. Helt otroligt och totalt vansinnigt, jag blev helt mörbultad där nere. Helt otroligt!

– Åh herreguuuuud, suktar Anna, det är inte sant, det menar du inte?! Så du tycker inte att jag ska gå ut med honom då?!

– Nej, nej, svarar Johanna. Det är klart att du ska gå ut med honom, jag menade bara att du ska ta på dig en gammal klänning…

Snälla, DELA om du skrattade!

Gilla Svenska Fräckisar om du vill ha ett roligare flöde!