Gubben blir ursinnig på oskyldig bilist – då tar han 3 snabba steg och gör det ofattbara

Det finns många människor som tror på karma, vilket innebär ungefär att ju bättre person man är, desto bättre saker händer en själv. En form av humor som blivit riktig populär är när folk beter sig som arslen, men omedelbart drabbas av olycka.

Självklart vill man inte att någon ska skada sig eller råka riktigt illa ut, men när folk beter sig som puckon och sedan har otur är det svårt att inte njuta lite inombords.

”Hämnden är ljuv”-ordspråket har blivit populärt av en anledning.

I det här klippet, som bara efter ett fåtal dagar setts av över 6 miljoner människor, blir en man till synes vansinnig på en bilist. Mannen, som bara ska gå över gatan, gestikulerar hejvilt och agerar inte direkt på ett trevligt sätt.

Han verkar vara upprörd på att bilisten har stannat väldigt hastigt. Givetvis ska man sköta sig i trafiken och här borde man kanske bromsat in lite tidigare, men nu verkade ändå personen bakom ratten ha läget helt under kontroll – och gubbens reaktion känns något överdriven.

Men se nu vad som händer! Han drabbas direkt av karma, kan man säga.

Den otrevlige mannen ser inte ut att skada sig, vilket givetvis är bra – men vi kan nog anta att det inte var så han ville avsluta sin utskällning av personen bakom ratten.

Om det här klippet är iscensatt eller inte är svårt att säga. Många verkar tro att det så att säga är genuint, men det är inget vi kan garantera.

Jag kan inte låta bli att le åt det här. Mannan bakom kameran verkar bryta ihop fullständigt!

DELA om du fnissade åt klippet!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!