Ungt par skickar hälsning till svärmor, då avslöjas pinsamt detalj som får nätet att rodna

Givetvis vill man ha en bra relation till sina föräldrar och att hålla kontakten är för de flesta en självklarhet. Att dela med sig av detaljer ur ens liv är för många fullt naturligt. Men samtidigt finns det ju gränser för vad man vill att mor och far ska veta.

Jag bor i en annan stad än mina föräldrar. Då har det blivit extra viktigt för mig att ha kontinuerlig kontakt med båda över telefon. Det blir något samtal kanske varannan dag och för de allra flesta är en god kontakt med ens mor och far oerhört viktigt.

Att få dela tankar och händelser ur livet med familjen är något i alla fall jag uppskattar och det är jag nog långt ifrån ensam om. Samtidigt finns det vissa saker som man vill hålla lite mer privat. Som man kanske vill dela med sina föräldrar.

Fråga bara Maison Vallance. Han hade för en tid sedan fått en tröja i present av sin mamma. Tyvärr så hade han råkat tappa bort den, vilket båda var lite besvikna över. Men så en dag i förra veckan lyckades han plötsligt hitta den i sitt rum.

Maison tillsammans med flickvännen Meghan.

Givetvis ville han ge de goda nyheterna till sin kära mor. Maison tog därför en bild på tröjan när hans flickvän Meghan låg med ett stort leende och höll den i sängen. Fotot skickade han sedan till sin mamma, alltså Meghans svärmor, med den tillhörande texten ”Hittade den!”.

Snuskig detalj i bilden

Maison passade dessutom på att lägga upp bilden på sociala medier med texten: ”Meghan är för söt på bilden för att inte lägga upp den!”. Men en detalj i fotot skulle få hans vänner att haja till – och tusentals andra att skratta högt.

Efter bara någon minut kommenterade en vän: ”Jag kanske kommer ångra att jag frågar det här, men repen…?”.

För om du kollar ovanför sängen så sitter där ett rött rep. Paret hade alltså haft igång ”privata aktiviteter” (av det lite snuskigare slaget) stunden innan bilden togs – och sedan glömt bort att ta bort bevisen när man skickade iväg fotot till omvärlden.

På bilden ser man hur de satt fast repet i en krok på väggen och det finns dessutom öglor i repet. Lagom stora för att få in en hand igenom.

Maison och Meghan har dock valt att bara skratta åt det hela. Pinsamt, visst – men nu är det gjort. Flera stora medier har nu skrivit om incidenten som nästan gjort dem till lokalkändisar i delstaten Tennessee i USA.

Snåla inte nu, DELA om det här gav dig ett leende på läpparna!