Två systrar ställer sig på scenen. 5 sekunder senare jublar brudparet och gråter av skratt.

att vara brudtärna är ett svårt jobb. Man måste se bra ut, men inte bättre än bruden och man måste hålla ett tals om är både känslosamt och roligt.

Utöver att mer eller mindre vara slav åt bruden i veckorna fram tills bröllopet.

Men det svåraste är nog talet. Jag är själv lite rädd att tala inför folk och när jag skulle hålla tal på min systers bröllop ett par år sedan blev det mest en massa mummel. Nåja. Alla kan ju inte vara bra på allt.

I somras tog två systrar från Kalifornien bröllopstalet till en ny nivå. Kelsey och Maddie Hallerman var båda maid of honor när deras syster Caitlin gifte sig. Men istället för att hålla ett klassikt tal bestämde sig de båda systarna för att överraska.

Resultatet blev ett tokroligt medly där de sjunger om Catlin träffade sin man och olika äventyr de har haft tillsammans tills den dagen de gifter sig.

De gör bland annat om Tracy Chapmans ”Give me one more reason”, och Jackson 5:s låt ”I want you back”, Backstreet Boys ”Everybody” och Michael Jacksons ”Black or White – där de beskriver en dejt brudparet haft på en soptipp.

Men det är när gospeldelen spelas om systarna verkligen glänser, snacka om kreativitet!

Brudparet var såklart i extas över framträdandet.

Kolla in hela framträdandet här:

Nu har systern Catlin Hallerman sagt att brainstromingen för att komma på vad hon ska göra på sina systrars bröllop för att slå deras framträdande redan börjat till Buzzfeed.

Jag säger lycka till, det lär hon behöva!

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!