Tusentals människor väntar på att de ska kyssas – då vänder hon sig om och gör det oväntade

Det gäller att värna om en relation och att ge tid åt varandra. Även om man så klart ska få ha andra intressen än sin partner så bör man försöka bry sig om sin andra hälft när man är i varandras sällskap.

Ger man inte tillräckligt med tid och uppmärksamhet till sin partner så kan det snabbt gå utför i ett förhållande. Det blev en kille varse om på en basketmatch i USA när han och hans flickvän fångades på arenans ”kiss cam”.

Då är tanken att man ska ge varandra en kyss – och det brukar mötas med rejäla applåder. Det är en av de mest populära publik-jippona inom amerikansk sport.

Nåväl, medan tjejen hajar till och blir oerhört entusiastisk över vad som händer delas inte glädjen av hennes kille, som sitter djupt insjunken i att skriva ett SMS på sin telefon.

Kvinnan blir då rejält trött på honom (vi kan gissa att hon sedan tidigare tycker att han spenderar för mycket tid med sin mobil) att hon gör något minst sagt oväntat – hon vänder sig om och kysser i stället killen på andra sidan av henne.

Både publiken och pojkvännen blir som i chock, men initiativet bemöts också av enorma skrattsalvor.

DELA gärna med dina vänner!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!